Doctor Kumy

Soluţii şi idei

Controlul luminii

Control lumini-440x180

Un sistem de iluminat complet automatizat și integrat în casa ta, cu programe de funcționare presetate care funcționează chiar și când nu ești acasă îți îmbunătățește confortul, securitatea și scade consumul de energie.

 Lumini arhitecturale

Sunt folosite pentru a accentua punctele forțe ale arhitecturii casei tale, pentru a lumina grădina și pentru a spori securitatea. Poti opta pentru multiple variante de culori și forme sugerate de tine sau de designerul casei tale.

Economisirea energiei

Dimmer-ele speciale ajută la economia de energie și reducerea costurilor datorită algoritmilor folosiți, bazați pe senzori de mișcare sau pe corelarea mai multor scenarii prestabilite. Astfel, veți crește și durata de viață a corpurilor de iluminat.

Sistemul trecut pe funcția automat va prelua sarcina de a controla luminile în funcție de rutina zilnică a ta și a membrilor familiei tale. Senzorii de mișcare vor anunța serverul de prezența unei persoane în încăpere și vor aprinde sau stinge luminile în funcție de informațiile primite de la aceștia. Luminile exterioare se vor aprinde singure atunci când se lasă întunericul, la fel și cele din dreptul garajului și intrării în curte atunci când te apropii de acasă, doar dacă este întuneric.

Control lumina naturală

Sistemele de jaluzele și rulouri interioare și exterioare acționate electric sunt extrem de silențioase și permit folosirea la maxim a beneficiilor luminii naturale. Poziția acestora poate fi presetată sau modificată după preferințe și în conformitate cu acțiunile desfășurate, citit, dormit, efectuarea exercițiilor fizice etc. Sistemul poate fi conectat cu cel de control lumini al locuinței astfel încât prin senzorii de luminozitate plasați în interior să păstreze o lumină constantă, închizând și deschizând rulourile.

Scenarii

Alege opțiunea de a avea programe presetate care să fie adaptate cu nevoile tale, luminile să se stingă atunci când vizionezi un film, să aibă o intensitate scăzută când ai o cina romantică sau să ai toată casa luminată când dai o petrecere. Aceste setări le poți face singur într-o interfață foarte prietenoasă a serverului de lumini sau poți opta pentru configurarea lor în momentul instalării.

Sistem centralizat

Vei putea controla lumina din locuință oriunde te-ai afla în interiorul casei, modificând parametrii de lumini ai unei încăperi sau cei ai întregii locuințe. Sistemul poate fi controlat prin switchere montate în perete sau prin telecomandă. Pentru un plus de securitate poți avea casa luminată în funcție de programul tău obișnuit de utilizare atunci când ești plecat în vacanță, cu scopul descurajării tentativelor de efracție. În cazul pătrunderii vreunui intrus sau incendii în locuința, casa va emite semnale luminoase care să alerteze vecinii, opțiune suplimentară foarte de folos sistemului de securitate.

Estetica

Switcher-ele oferite sunt disponibile într-o gamă largă de finsări și culori care pot fi integrate cu ușurință în cadrul oricărui tip de design interior. Vei putea eficientiza utilizarea luminilor folosind un singur modul de control pentru întreaga locuință sau pe grupuri de camere, scăpând astfel de toate întrerupătoarele clasice.

Instalator

Ai o avarie? Pe cine suni?

Instalator Oradea - Instalaţii sanitare: montaj robinet, montaj cada, montaj cabina dus, montaj chiuveta, montaj vas WC, inlocuire vane si robineti, etc.

Electrician

Ne adresăm tuturor celor care caută un electrician şi doresc să beneficieze de lucrări efectuate de un profesionist cu minim 10 ani experienţă în domeniul reparaţiilor şi instalaţiilor electrice.

Servicii pentru

  • Persoane Fizice
  • Societăţi comerciale
  • Asociaţii locatari
  • Banci
  • Companii de asigurări
  • Magazine
Sunteți aici:Home Soluţii şi idei Controlul luminii