Doctor Kumy

Soluţii şi idei

Ce trebuie să ştim despre perdele de aer?

perdea-aer-440x180

Perdelele de aer sunt echipamente moderne, prevăzute cu ventilatoare puternice pentru crearea unui curent intens de aer în zonele de acces în spaţii climatizate sau încălzite.

Energia cinetică a aerului în mişcare crează o barieră invizibilă, exact ca o cascadă, care previne transferul termic între exterior şi interior.

În acest fel se realizeazaăeconomii substanţiale de energie, climatizarea sau încălzirea spaţiilor protejate nefiind afectate de mediul extern şi nici de frecvenţa de deschidere a căilor de acces.

 

Previn pătrunderea în încăperi a diverşilor agenţi poluanţi, a prafului precum şi a insectelor.

Perdelele de aer au un design plăcut, putând fi electrice, cu apă caldă sau în recirculare.

Acestea au fost special concepute pentru a genera maximum de eficienţă la costuri minime.

Instalarea rapidă şi costurile reduse pentru întreţinere sunt alte avantaje importante ale acestor echipamente.

Alegerea unei perdele de aer este crucială pentru obţinerea unui raport optim între eficienţă şi confort.

O perdea cu o viteză mică de refulare, va fi incapabilă de a furniza fluxul de aer necesar realizării unei bariere eficiente în zona de acces.

Instalarea unor perdele prea puternice, va genera disconfort persoanelor care trec pe sub ele şi vor fi foarte zgomotoase.

Prin urmare, dimensionarea corectă a perdelei de aer conform înălţimii şi lungimii zonei de acces, este strict necesară.

Sfaturi de utilizare:

- perdelele sunt bariere de aer pentru izolarea spaţiilor interioare, climatizate sau încălzite, de exterior în zonele de acces;

- perdelele în recirculare se aleg în cazul în care spaţiul de protejat este folosit cu predilecţie primavară-vară-toamnă

- perdelele electrice se aleg în cazul în care spaţiul protejat este folosit şi în timpul iernii

- perdelele pe apă se aleg în cazul în care spaţiul protejat este folosit pe toată perioada anului şi beneficiarul are un sistem de încălzire pe apă caldă (centrală şi calorifere) de la care poate alimenta perdeaua. Nu se alimentează în perioada verii cu apă rece deoarece nu au sistem de preluare a condensului!

 

 

Instalator

Ai o avarie? Pe cine suni?

Instalator Oradea - Instalaţii sanitare: montaj robinet, montaj cada, montaj cabina dus, montaj chiuveta, montaj vas WC, inlocuire vane si robineti, etc.

Electrician

Ne adresăm tuturor celor care caută un electrician şi doresc să beneficieze de lucrări efectuate de un profesionist cu minim 10 ani experienţă în domeniul reparaţiilor şi instalaţiilor electrice.

Servicii pentru

  • Persoane Fizice
  • Societăţi comerciale
  • Asociaţii locatari
  • Banci
  • Companii de asigurări
  • Magazine
Sunteți aici:Home Soluţii şi idei Ce trebuie să ştim despre perdele de aer?