Doctor Kumy

Soluţii şi idei

Climatizare automatizată

casa automatizata-440x220

Creează atmosfera, la propriu, prin sistemul automatizat de climatizare şi ventilaţie, controlabil din casă sau de la distantaţă.

Temperatură, Umiditate, Puritate şi Circulare

Prin sistemele de climatizare moderne pe care ţi le propunem, poti ajusta nu doar temperatura din locuinţa ta, dar şi gradul de umiditate, puritate şi modul de circulare al aerului. În camerele cu un regim mai dur de umiditate sau temperatură – piscina interioară, baie sau bucătărie puteţi apela la un sistem special, bazat pe senzori, pentru menţinerea confortului dorit.

 

Comanda locală sau de la distanţă

Pentru că modficările de temperatură din casa ta nu pot fi făcute instantaneu, e nevoie să le faci din timp. Poţi modifica parametrii de confort înainte de a ajunge acasă prin intermediul Internetului, direct de pe computerul tău sau prin mesaje SMS transmise cu ajutorul telefonului mobil. Această facilitate este foarte folositoare atunci când este aplicată unei case de vacanţă care trebuie climatizată din timp.

Climatizare pe fiecare încăpere

În funcţie de preferinţele fiecărui membru al familiei poti configura parametrii necesari pentru confort individual pe fiecare cameră a casei tale. Aceste comenzi sunt preluate de sistemul centralizat şi transmise echipamentelor care automat îşi vor regla intensitatea de funcţionare.

 

Instalator

Ai o avarie? Pe cine suni?

Instalator Oradea - Instalaţii sanitare: montaj robinet, montaj cada, montaj cabina dus, montaj chiuveta, montaj vas WC, inlocuire vane si robineti, etc.

Electrician

Ne adresăm tuturor celor care caută un electrician şi doresc să beneficieze de lucrări efectuate de un profesionist cu minim 10 ani experienţă în domeniul reparaţiilor şi instalaţiilor electrice.

Servicii pentru

  • Persoane Fizice
  • Societăţi comerciale
  • Asociaţii locatari
  • Banci
  • Companii de asigurări
  • Magazine
Sunteți aici:Home Soluţii şi idei Climatizare automatizată